Projects

Bonnet Hill




Maydena Bikepark Hub

We developed a layout based on a Canadian style bikepark by modifying the internal walls creating openings to naturally direct your eyes where to walk. We built an oversize entry with double doors and ramp, double guest services area, eatery fit our including servery and counter with sheltered alfresco area, various counters and back of house details.

Cool Wine Store

We developed a floor plan for the extension which included a tasting area and curved oak timber counter and shelving. The lighting was designed to subtly attract your eye when passing with a window displaying products in an abstract form. When completed it will include a light box above the entry crafted from recycled timber.

Decks

We have built a series of decks with a common waterfall side feature and filled in stairs, this gives the feel the decking is bent around the frame combined with no rail gives an illusion of space.






Recycled Timber Bed

We were commissioned to build a bed from recycled timber sourced from a winery. The planed surfaces pick up the light creating a rippled effect.

...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!